Menu

Beheer linkpagina

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina Een startpagina online zetten kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.