Menu

Beheer startpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Om onderscheidend te zijn kunt u videomateriaal en teksten op uw startpagina plaatsen. Het artikel wat zijn backlinks voorziet u van nog meer tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.