Menu

Beheer startpagina

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Het is een goed idee om ook afbeeldingen aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Beheer linkpagina.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.