Menu

Beheer van een linkpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat videomateriaal en informatieve teksten. In eigen startpagina online zetten vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.