Menu

Beheer van een linkpagina

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Eigen startpagina online zetten eens.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.