Menu

Beheer van uw linkpagina

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Een mogelijkheid die bij veel websites aanwezig is, is de aanmelding als paginabeheerder. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. Meestal zult u ook banners mogen plaatsen op uw eigen startpagina. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. Heeft u veel links op startpagina websites dan zal de positionering van uw website in de zoekresultaten verbeteren. En dit zal ervoor zorgen dat de website meer bezoekers krijgt.

Uw eigen startpagina website opzetten is ook een mogelijkheid. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. U kunt een linksuggestie doen en dan bepaalt de beheerder of de link geplaatst wordt. Soms kunt u een link plaatsen door op een andere website een retourlink te plaatsen en de locatie hiervan door te geven. U ruilt dan een link. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel Een eigen startpagina maken u helpen hiermee. Het wordt gemakkelijker om startpagina’s zo goed mogelijk in te zetten naarmate u meer bekend raakt met de verschillende mogelijkheden die u heeft.