Menu

Beheer van uw linkpagina

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Op de pagina Uw eigen startpagina samenstellen vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.