Menu

Beheer van uw startpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Het artikel Een Nederlandse startpagina samenstellen voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U bent dan de baas over de hele website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 20 te hebben op uw startpagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.