Menu

Bouw een eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Toch hoeft u niets van de techniek te weten ervoor. Het allereerste startpagina script was juist bedoeld om mensen zonder HTML kennis te ondersteunen bij het maken van hun persoonlijke linkpagina. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. Dit betekent dat u voor het maken van een startpagina niets van HTML hoeft te weten.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. En u moet natuurlijk weten welke links u gaat plaatsen. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Na de registratie krijgt u toegang tot de beheerschermen. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Wilt u meer weten? Er is veel te vinden over het beheer van uw eigen startpagina. Bijvoorbeeld het artikel Aanmelden startpagina. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Belangrijk is om te weten dat het aanmaken van een startpagina bij de meeste websites gratis is. Technische kennis is dus ook niet vereist. Er is geen reden om te wachten met het aanmaken van uw eigen startpagina. Een startpagina maken en het plaatsen van een aantal links is iets dat binnen een half uur is gedaan.