Menu

Bouw een eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. U kunt Uw eigen startpagina bouwen lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Het hoeft niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.