Menu

Bouw eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Startpaginascript kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.