Menu

Bouw eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Onder andere de tekst Startpagina script is erover te vinden. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Hier volgt nog een tip. Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.