Menu

Bouw je eigen startpagina

Gebrek aan technische kennis kan u tegenhouden om uw eigen startpagina aan te maken. Daarentegen zal er weinig technische kennis voor nodig zijn. Men heeft startpagina scripts juist ontwikkeld om mensen zonder kennis van HTML toch de tools te geven om een professionele linkpagina in elkaar te zetten. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. Het in de juiste opmaak gieten en het weergegeven van een werkende link, daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. Vanzelfsprekend is weten naar welke sites u gaat linken ook handig. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. U krijgt dan toegang tot het beheergedeelte. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Er is een kans dat u graag meer wilt weten over dit onderwerp. Er is veel te vinden over het beheer van uw eigen startpagina. De pagina eigen startpagina samenstellen kunt u bijvoorbeeld doornemen. Op die site zijn er nog een aantal andere artikelen over het beheer van een eigen startpagina. Het bevat tevens verwijzingen naar andere sites over dit onderwerp.

Het is goed om te onthouden dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van een eigen dochterpagina. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Een startpagina maken en het plaatsen van een aantal links is iets dat binnen een half uur is gedaan.