Menu

Bouw je eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Startpagina script bevat er informatie over. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.