Menu

Een eigen startpagina online zetten

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Afkorting CMS betekenis.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Hiermee bouwt u een garantie in. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.