Menu

Een eigen startpagina online zetten

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina http://wijzerworden.mywebcommunity.org/uw-nieuwe-startpagina-bouwen-5 kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.