Menu

Een eigen startpagina online zetten

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Op een groot aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een startpagina samenstellen.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Allereerst maakt u een categorie aan. Hierin plaatst u de links. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Op Eigen startpagina samenstellen kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Er is verder een startpagina script nodig. Zo houdt u zelf het heft in handen. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.