Menu

Een eigen startpagina samenstellen

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Een nieuwe startpagina samenstellen. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U bent dan de baas over de hele website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 30 te hebben op uw startpagina. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.