Menu

Een eigen startpagina samenstellen

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. In Nieuwe startpagina samenstellen vindt u meer van dergelijke tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.