Menu

Een eigen startpagina samenstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Lees de pagina Goede startpagina door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.