Menu

Een eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Een eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Tenslotte nog een handige tip. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.