Menu

Een mooie startpagina op touw zetten

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Via de pagina startpagina script kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld twintig te hebben op uw startpagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.