Menu

Een mooie startpagina samenstellen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Beheer startpagina eens doornemen. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.