Menu

Een nieuwe startpagina bouwen

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. In Linkpagina beheer vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.