Menu

Een nieuwe startpagina maken

Pas met een voldoende aantal bezoekers kan een site waarde hebben. De inzet van een startpagina script kan dan uitkomst bieden. U bouwt dan een aantal satelliet websites rondom uw hoofdwebsite. De indexering van nieuwe websites wordt lastiger, door het grote aanbod. Stiekem concurreert uw website met alle andere sites op het internet. Vaak bestaan deze sites langer en bevatten zij meer informatie.En bovenal hebben zij vaak meer inkomende links. Voor het plaatsen van uw site in de zoekresultaten is dit allemaal van belang.

Denkt u dat een startpagina script u zal helpen? Op de website Een eigen startpagina online zetten vindt u hierover meer informatie. U kunt hier alles vinden wat ervoor nodig is. Wanneer u hiervoor een bedrijf inhuurt, is het soms raden wat men achter de schermen doet.

Als u het goed aanpakt kunt u best wat extra geld verdienen met uw eigen startpagina. Een geschikt platform hiervoor is Google Adsense. Met het platform Google Adsense verdient u zelfs geld per klikt. Een leuk inkomen is er met zekerheid uit te halen bij een serieuze aanpak.