Menu

Een nieuwe startpagina online zetten

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Het artikel nieuwe startpagina voorziet u van nog meer tips.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.