Menu

Een nieuwe startpagina online zetten

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. U kunt voor beide opties kiezen. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

De pagina Eigen startpagina maken kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.