Menu

Een nieuwe startpagina online zetten

Goed gevonden worden in de zoekmachines is altijd nuttig indien u extra inkomsten kunt gebruiken. Uw website kan voor nieuwe klanten zorgen. Andere websites die naar uw website verwijzen door middel van een link helpen bij het vergroten van de online vindbaarheid. Dergelijke links kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw eigen dochterpagina op een startpagina website. Veelal is dit kosteloos. Als een alternatief hierop kunt u natuurlijk ook zelf een startpagina website opzetten.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Niet alleen hoeft men geen uitleg te geven, men hoeft u zelfs van de verwijdering zelf niet op de hoogte te stellen.

Op Maak uw eigen startpagina vind u meer over het samenstellen van uw eigen startpagina website. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. Dit maakt u onafhankelijk van de regels en voorwaarden die op de andere websites gelden. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. U kunt zo uw website blijven uitbouwen met de garantie dat het online blijft staan.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Meerdere websites onderbrengen op een enkel pakket is vaak mogelijk. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Is het niet zo dat u er meerdere websites kunt onderbrengen, bedenk u dan dat webhosting tegenwoordig bijna niets meer kost. Het aanschaffen van een tweede pakket zullen de kosten uiteindelijk dus niet zijn.

Het verkopen van links is een uiterst interessante mogelijkheid die een startpaginascript u biedt. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u wekelijks een paar uur tijd om uw website uit te breiden? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.