Menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Er zijn verschillende vormen waarin startpagina aanmelden kan plaatsvinden. Uzelf aanmelden als paginabeheerder is nog altijd een interessante optie. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Een link wordt door zoekmachines als een aanprijzing gezien. Het is goed om deze kennis te hebben wanneer u hoger in de zoekmachines wilt komen. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een alternatief dat ook nog betaalbaar is. Voor het installeren van een startpaginascript dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Dit alternatief is redelijk aantrekkelijk wanneer u online een extra inkomen wilt genereren. U kunt namelijk eenvoudig links verkopen met een startpagina script. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.

Ook is het mogelijk om een link aan te melden wanneer u niet zelf een startpagina in elkaar wilt zetten. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Ook is een linkruil een mogelijkheid waarbij u op een andere website een retourlink plaatst als wederdienst. Ook is het bij veel websites mogelijk een klein geldbedrag te betalen voor de linkplaatsing. De plaatsing is dan gegarandeerd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Uw nieuwe startpagina maken door te nemen. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.