Menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Het artikel Startpagina aanmaken gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.