Menu

Een startpagina online zetten

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel Startpaginascript.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.