Menu

Een startpagina online zetten

Om een nieuwe startpagina samen te stellen kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. U hoeft hier doorgaans geen kosten voor te maken. Uw nieuwe dochterpagina helpt ook de startpagina website zelf vooruit. Met uw nieuwe startpagina zorgt u voor frisse content voor de website.

Via een aanmeldformulier kunt u een eigen account aanmaken op een Nederlandse startpagina website. Het zal vaak niet lastig zijn om dit aanmeldformulier op een website te vinden. In het menu bovenaan op de startpagina website is er vaak een link naar het betreffende formulier. De link is vaak ook op de voorpagina te zien. Mocht u een fout maken bij het invullen van het formulier, dan zal u er een melding verschijnen en kunt u de ingevoerde gegevens corrigeren. Bang zijn om iets verkeerd in te vullen, is dus nergens voor nodig.

De pagina Beheer van een linkpagina bevat meer informatie over dit onderwerp. Het beschrijft de stappen van de aanmelding en geeft u tips hoe u hiervoor geschikte startpagina websites kunt vinden. Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat uw e-mailadres werkt. Naar het door u opgegeven e-mailadres wordt door sommige startpagina websites een bevestigingslink gestuurd waarop u dient te klikken om verder te kunnen.

Zelf een startpagina website beginnen is een alternatief dat ook nog redelijk betaalbaar is. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.