Menu

Eigen startpagina online zetten

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

U zou Een Nederlandse startpagina maken kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.