Menu

Eigen startpagina online zetten

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het is raadzaam om het artikel Een nieuwe startpagina online zetten door te nemen. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.