Menu

Eigen startpagina online zetten

Voor het samenstellen van een nieuwe startpagina kunt u kiezen uit verschillende opties. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. Meestal zitten hier geen enkele kosten aan verbonden. Met uw nieuwe startpagina helpt u ook de eigenaren van de betreffende website. Google vindt het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op een website verschijnt. In ruil daarvoor zal uw website sneller gevonden worden via Google.

Een gebruiker op een dergelijke website aanmaken kan door een digitaal registratieformulier in te vullen en in te sturen. Het zal vaak niet lastig zijn om dit aanmeldformulier op een website te vinden. U kunt er vaak komen via een link in het menu bovenaan de website. De link is vaak ook op de voorpagina te zien. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het verkeerd invult.

De pagina Beheer van uw startpagina bevat meer informatie over dit onderwerp. De verschillende handelingen voor de aanmelding worden daar beschreven. Echter is het niet zo lastig: u heeft alleen een werkend e-mailadres nodig. Vult u een nep e-mailadres in, dan kunt u uw e-mailadres niet bevestigen. En dan zult u niet kunnen inloggen.

Tenslotte is een eigen startpagina website samenstellen een andere interessante mogelijkheid. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. En zo kunt u ook financieel voordeel uit uw startpagina halen.