Menu

Eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel kunt u meer er over lezen. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.