Menu

Goede startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Onder andere de tekst Maak je eigen startpagina is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.