Menu

Handleiding CMS

De consument gebruikt steeds meer gebruik van de mogelijkheden van internet voor de aanschaf van dingen. Bijna niemand is er meer zonder toegang tot het internet. Gemak dient de mens en men bestelt diensten en producten net zo goed online. Op die manier kan een website van uw bedrijf worden ingezet voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Als kleine ondernemer bent u voornamelijk afhankelijk van reclame die van mond tot mond gaat. Een eigen website voor uw bedrijf zorgt ervoor dat ook klanten die minder dichtbij gevestigd zijn u kunnen vinden.

De pagina Beheer website voorziet u van meer achtergrondinformatie rondom het maken van een website voor uw bedrijf. Zodra u een bedrijfswebsite heeft ontstaan er veel extra mogelijkheden.

Ook voor uw bestaande klantenkring is het hebben van een eigen website voor het bedrijf een voordeel. Op uw bedrijfswebsite kunt u informatie kwijt over uw bedrijf. Juist wanneer de concurrentie wel met de tijd meegaat en een website heeft, kunt u niet achterblijven.