Menu

Je eigen startpagina maken

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Via het artikel Eigen startpagina komt u meer over dit soort scripts te weten. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.