Menu

Je eigen website beginnen

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. Hiermee bespaart u tijd ten opzichte van mensen die wel het wiel opnieuw willen uitvinden. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Als starter is het belangrijk om snel online te zijn. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Het artikel een eigen website maken gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Een simpele pagina met uw contactgegevens is in dat geval al een stap vooruit. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. Later kunt u de zoekresultaten op allerlei manieren opkrikken. Voor nu is een simpele website belangrijk.