Menu

Je website bouwen

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. Dit kan door middel van een website voor uw bedrijf. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. Dit betekent dat u zich volledig op de inhoud van uw website kunt richten. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Hiervoor kan eventueel externe expertise ingehuurd worden. U kunt dit altijd later doen.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. We willen u graag verwijzen naar CMS pakket. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Hierna kunt u beginnen met links naar uw website plaatsen op andere websites. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.