Menu

Je website samenstellen

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Een zakelijke website is dan een must. Gaat u zelf aan de slag met HTML, dan loopt u vroeg of laat tegen technische vraagstukken aan. Om uw website te beheren is het aan te raden om te kiezen voor een CMS pakket.

Een CMS systeem regelt alle technische zaken rondom de website voor u. U kunt zich 100% focussen op website content. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Dit is ook in een latere fase mogelijk.

Als starter is het belangrijk om snel online te zijn. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Op Uw website beheren vindt u hierover meer informatie. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Het kost tijd voordat u op goede posities staat in de zoekresultaten van de zoekmachines. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. Later kunt u de zoekresultaten op allerlei manieren opkrikken. Voor nu is een simpele website belangrijk.