Menu

Linkpagina beheer

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina http://sciencecasenet.org/members/radio6creek/activity/790478/. U vindt er allerlei tips. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U bent dan de baas over de hele website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld dertig te hebben op uw startpagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.