Menu

Maak een eigen startpagina website

Het is zeer gemakkelijk om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er amper verstand van de techniek nodig aan uw kant. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen.

Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van verschillende soorten widgets. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

U kunt CMS systeem bezoeken in het geval dat u daar wel oor naar heeft. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten makkelijk terugverdient. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het plaatsen van een nieuwe link categorie is kinderlijk eenvoudig.

Bezoekers kunnen middels een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. Tevens kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. De bezoeker kan ook een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Verder kunt u knoppen plaatsen op uw startpagina wanneer u dat zou willen.

U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Maar u kunt gegarandeerd bovendien een Google Adsense blokje neerzetten. Vast met alvast kunt u er alle kanten mee op.