Menu

Maak je eigen startpagina

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Net als bij een bibliotheek zijn de links op een startpagina naar onderwerp gesorteerd. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Men kan kan per deelonderwerp een rubriek aanmaken. Op de startpagina is zo een rubriek te herkennen als een linkblok. U kunt alle rubrieken een eigen titel geven. Op de startpagina wordt de titel boven de rubriek weergegeven.

Een startpagina is op veel websites kosteloos aan te maken. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Dan wordt uw dochterpagina pas getoond wanneer het minimaal zoveel links bevat. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. Dit kunt u weer vermijden door zelf een startpagina website op te zetten. Met een eigen startpagina website kan een ander u geen regels opleggen. Uw eigen startpagina website wordt mogelijk met een startpaginascript.

Zou u er graag meer over lezen? Dan willen we u graag een tip geven. Het artikel Een eigen startpagina bouwen bevat goede informatie. Er is veel meer over dit onderwerp te vinden op de betreffende website. U wordt bijvoorbeeld begeleid bij het aanmaken van een startpagina. De site verwijst ook naar een goed startpaginascript.