Menu

Mijn website maken

Het gebruik van een CMS biedt u enkele voordelen. CMS systemen bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wijzigingen aan te brengen aan je website. In de meeste CMS systemen hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. Kun je een Word bestand aanpassen dan is de kans groot dat ook het werken met een CMS programma geen probleem voor je is.

Met het CMS systeem is het niet meer nodig om aanpassingen te verrichten aan de bronbestanden. Het systeem zal de gegevens wegschrijven naar een database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Een CMS kunt u gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? U kunt meer informatie vinden op Beheer website. Vaak wordt het CMS geleverd met een installatiescript.