Menu

Nieuwe linkpagina

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

U zou Uw nieuwe startpagina bouwen kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. Daarbij kan een startpagina met 5 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 50 links naar slechte artikelen.