Menu

Nieuwe startpagina

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.