Menu

Nieuwe startpagina

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina samenstellen. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U bent dan de baas over de hele website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 30 te hebben op uw startpagina. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.