Menu

Nieuwe startpagina

Een goede positionering in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google is erg aantrekkelijk. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Dergelijke links kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw eigen dochterpagina op een startpagina website. Dit is in de meeste gevallen kosteloos. Ook zelf een startpagina website op uw eigen domeinnaam beheren is mogelijk.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. U weet namelijk niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. Nergens worden de beheerders verplicht om u een bericht te sturen met daarbij een uitleg. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Op de pagina Handleiding Startpagina Script kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. Het is namelijk mogelijk om met behulp van een startpagina script uw eigen startpagina website samen te stellen. U bent dan niet van anderen afhankelijk. Zolang u netjes betaalt voor uw webhosting, zal de site in de lucht blijven. U koopt daarmee als het ware een stukje zekerheid.

Vaak kan de startpagina website aan uw huidige hosting account toegevoegd worden. Het is in veel gevallen mogelijk om meer dan één website op uw webhosting pakket onder te brengen. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Is het onderbrengen van meerdere webhosting bij uw webhosting niet mogelijk, realiseert u zich dan dat webhosting tegenwoordig spotgoedkoop is. Voor redelijke webhosting betaalt u tegenwoordig niet veel meer.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Daarbij kan het script zelf zien of er ook daadwerkelijk is betaald en vervolgens de aangemelde link toevoegen aan de door de bezoeker gekozen dochterpagina. Dit betekent dat u het bedrag dat het script u gekost heeft, dubbel en dwars terugverdient. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.